Benefits-plaza
Volg ons via social media: bvik twitter bvik linkedin bvik facebook

Freelance

 

Three Oaks heeft speciaal voor zelfstandigen een pakket samengesteld voor een vast bedrag per maand.

 

De kosten zijn €30,- per maand voor de volgende dienstverlening;

- gratis eerste lijn voor vragen omtrent verzekering voor de zelfstandige

- bemiddeling arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

- toegang tot betaalbare beroepsaansprakelijkheidsverzekering ; bavverzekerd.nl (BAV)

- bemiddeling voor een overlijdensrisico verzekering (ORV)

- toegang tot grote collectieve ziektekostenverzekeringsmantels (ZKV)

- inclusief registratie bij SFZ om toegang te krijgen tot collectief onderhandelde tarief stellingen

 

De inventarisatie van het arbeidsongeschiktheid,- of overlijdensrisico wordt aangeboden tegen een éénmalige tarief van €375,- excl. btw

 

Een zelfstandige kan zich op verschillende manieren verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid:
- de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), via SFZ tegen collectieve voorwaarden en sterk gereduceerde premies af te sluiten.
- de vrijwillige Ziektewetverzekering en/of WIA-verzekering via het UWV. Deze verzekering kunt u als zelfstandige afsluiten indien u als werknemer of vanuit een uitkering de start maakt naar zelfstandig ondernemerschap.
- de AOV-Vangnetverzekering, als een verzekeraar uw arbeidsongeschiktheidsrisico te hoog vindt, is bedoeld voor moeilijk verzekerbare risico's. Ondernemers die eerder voor een reguliere verzekering zijn geweigerd, kunnen een beroep doen op deze AOV.

 

Aansprakelijkheidsrisio voor een ondernemer

- de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt de materiële en letselschade (aan personen en zaken) die door de ondernemer of zijn werknemers wordt veroorzaakt. Voorbeeld: door een onhandigheid beschadigt u een computer van uw opdrachtgever of een klant struikelt door uw toedoen, komt ongelukkig ten val en loopt daardoor letsel op.

 

- de beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) dekt de vermogensschade (met uw werk) die door de ondernemer of professional in de uitoefening van zijn beroep wordt veroorzaakt. Voorbeeld: u geeft een fout advies waardoor uw klant forse financiële schade lijdt.

 

Bij veel ZZP'ers staat dit risico omschreven in de algemene voorwaarden die zijn geaccepteerd bij de opdracht. Wij adviseren dan ook om dit risico contractueel te beperken, door dit bespreek baar te maken voordat de handtekening is gezet. Ook wel de "side letter" genaamd.

 

Overlijdensrisico verzekering

Een ondernemer heeft net als elke andere Nederlander recht om de ANW, alleen is de mensen die hier aanspraak opmaken de afgelopen drastisch afgenomen. Nabestaanden geboren voor 01/01/1950 en/of kinderen onder de 18 jaar is één van de voorwaarden. Het daarom van groot belang dat dit risico goed wordt bekeken. In dit dienstverleningspakket zit dit ingesloten, bestaande risico's worden beoordeeld en uw wensen worden geinventariseerd. Een overlijdensrisico verzekering afsluiten gaat wel een medisch waarborg, dus gezondeidsformulieren en mogelijk een keuring behoren bij het acceptatie beleid.

 

Collectieve ziektekosten verzekering

Via deze dienstverlening van Three Oaks kunt u deelnemen in collectieve ziektekosten contracten van 8 grote verzekeraars. Niet elke verzekeraar doet mee, waardoor het belangrijk is om te weten waar u nu verzekerd bent en of u mogelijk al een premie korting heeft. Het is beter om bij elkaar te zwemmen dan alleen.