Three OaksKlik om onze app te openenOpenen

Heeft het zin om hypotheek over te sluiten?

 

Uw hypotheek oversluiten naar een lagere rente kan duizenden euro's voordeel opleveren. Het kost wel geld: denk aan boeterente om uw oude hypotheekrente af te kopen en afsluitkosten voor de nieuwe hypotheek. Oversluiten naar een andere bank is alleen zinvol als u die kosten weer terugverdient.

Wij kijken graag samen met u of u geld kunt besparen door uw lening over te sluiten.

Als u uw hypotheek oversluit, lost u de lening op uw huis af en sluit u een nieuwe hypotheek. Dat kan bij dezelfde geldverstrekker, maar ook bij een andere partij. Met oversluiten kunt u besparen op de maandlasten, bijvoorbeeld als u een lagere rente gaat betalen. Maar het kan ook zijn dat een andere hypotheekvorm beter bij u past en meer zekerheid geeft. Ook dat kan een reden zijn om over te sluiten.

Bij Three Oaks kijken we met uw persoonlijke adviseur naar de huidige hypotheek en financiële situatie. Aan de hand van uw wensen zoeken we samen uit of oversluiten een optie is. Daarna vergelijken we de rentes en voorwaarden van meer dan dertig geldverstrekkers. Zo weet u zeker dat u de beste hypotheek krijgt.

Meer weten? Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Maak hier een afspraak!Bel direct!