Three OaksKlik om onze app te openenOpenen

Stel eenvoudig uw vouwwagenverzekering samen

U kunt een vouwwagenverzekering sluiten op basis van een standaard-dekking of op basis van een all-risk dekking. 

Standaard dekking: als uw vouwwagen onherstelbare schade oploopt (total loss), dan krijgt u het bedrag dat uw vouwwagen waard was op het moment van de schade. Met deze dekking bent u verzekerd tegen schade door diefstal en brand- en stormschade.

Is uw woonwagen splinternieuw? Dan biedt de all-risk vouwwagenverzekering uitkomst. Een groot pluspunt aan deze dekking is dat uw vouwwagen verzekerd is tegen de nieuwwaarde.

Uw vouwwagen is meeverzekerd met de WA-autoverzekering als uw vouwwagen vastgehaakt is aan uw auto. Dat betekent ook dat schade die u veroorzaakt aan anderen is gedekt. 

Nee, u bent niet verplicht om een vouwwagen te verzekeren. Toch is het wel verstandig om een vouwwagen-verzekering af te sluiten.

Het Gardameer in Italië staat bijvoorbeeld bekend om de hevige onweersbuien met soms flinke hagelstenen. En in het Zuiden van Frankrijk komen regelmatige stevige winden voor.

Vooral als u een nieuwe of luxe vouwwagen heeft, zijn de financiële risico’s best wel groot. Met een vouwwagen-verzekering kunt u zonder zorgen genieten van uw vouwwagen.