Three OaksKlik om onze app te openenOpenen

Digitale formulieren - Pensioen

Wij wensen u veel sterkte met uw verlies en zullen uw melding van overlijden direct in behandeling nemen. 

Start formulier

Van harte gefeliciteerd met de komst van de nieuwe wereldburger. Met dit formulier geeft u ons kantoor alle informatie die wij nodig hebben om uw pensioenverzekering aan te passen. 

Start formulier

 

Bijna de helft van de Nederlanders loopt het risico om te weinig pensioen op te bouwen. Zeker in combinatie met een laag pensioenbewustijn brengt dit het risico met zich mee dat mensen te laat beginnen met voldoende pensioen opbouwen. Hoe heeft u uw pensioen geregeld?

De vernieuwing van ons pensioenstelsel betekent dat iedere pensioenregeling in Nederland moet worden aangepast, en dus ook úw pensioenregeling. Dit kan voor u tot de nodige vragen leiden. Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor kan nagaan op welke wijze wij u verder kunnen helpen.

Start de scan

Veilig bestanden uitwisselen met uw relaties. Privacy speelt online een belangrijke rol. Of: dat zou het moeten doen. Voor het veilig versturen van bestanden zijn e-mail en USB-sticks geen geschikt middel met datalekken in het achterhoofd. Grote bestanden kunnen daarnaast een obstakel zijn. Met SafeDownload wisselt u veilig bestanden uit met uw relaties en andersom. AVG proof!

Start met Safe Download & Upload