Benefits-plaza
Volg ons via social media: bvik twitter bvik linkedin bvik facebook

Zakelijke dienstverlening

 

Voor onze zakelijke klanten (van 1 tot 1500 medewerkers) werken wij sinds jaar en dag met ons dienstverleningsdocument om uw organisatie te ontzorgen. De werknemersgerelateerde verzekeringen worden provisieloos aangeboden binnen Three Oaks Transparant, te denk valt aan ;

 

- pensioen regeling(en)

- collectieve inkomensverzekeringen (WGA-gat of WIA excedent)

- zakelijke ongevallen verzekering

 

Deze producten worden door ons beheerd, geadviseerd en geadministreerd. Wij gebruiken het platform Benefits Plaza om zowel onze klant, de werkgever, als onze interne organisatie efficient te laten werken. Onze klanten kunnen Benefits Plaza benaderen met unieke paswords waarin alle gegevens zichtbaar zijn aangaande de werknemersverzekeringen. Deze manier van werken is erg efficient gebleken en geeft een wijziging door aan alle verzekeringen verbonden aan de werkgever.

 

De personeelsmutaties worden verwerkt, indienst gespreken worden gevoerd bij ons op kantoor of bij de klant op lokatie. De gesprekken worden vastgelegd in een gespreksnotitie die zowel door de werknemer en indien van toepassing partner en door onze medewerkers wordt ondertekend. Dit is een heel belangrijk onderdeel van onze dienstverlening om risico's te beperken binnen de organisatie van onze klanten.

Uitdienst gesprekken, mutatie overzichten, pensioen premie berekening behoren tot de mogelijkheden.

 

Afhankelijk van de wensen van onze klanten wordt een persoonlijk voorstel gemaakt en besproken om onze dienstverlening aan te bieden binnen het bedrijf. Veel klanten en ook beursgenoteerde klanten zijn u voor gegaan. Bel ons voor meer informatie of mail ons!

 

De zakelijke schade verzekeringen worden uiteraard ook geregeld en geadviseerd, te denken valt aan;

 

- beroeps,- en/of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

- ziekteverzuim verzekering

- inventaris goederen verzekering

- bedrijfsschade verzekering

- etc.

 

Deze producten bieden wij aan met provisie in de premie.