Three OaksKlik om onze app te openenOpenen

 

 

 

Onze werkwijze

Stap 1: Ons kantoor maakt een GreenScan en vraagt offertes op

Met de GreenScan maken we online een 3D-model van uw huis en berekenen de slimste oplossingen, inclusief echte prijzen, besparingen en subsidies. Als u dat prettig vind doen we dat samen bij ons op kantoor, bij u thuis of zelfs online!

Op basis van de scan ontvangt u diverse offerten voor de voorgestelde maatregelen.

Stap 2: Check financiering

Als u uw huis wil verduurzamen en u heeft onvoldoende eigen middelen, kunt u een lening afsluiten. Geld lenen voor energiebesparende maatregelen kan bij Three Oaks op de volgende manieren:

  • Hypotheek
  • Energiebespaarlening (voor bestaande bouw, nieuwbouw en VvE’s)
  • Groene leningen
  • Duurzame Monumenten-Lening
  • Duurzaamheidslening

Stap 3: Check bij u thuis

Bent u akkoord met de offerte? En is de financiering rond? Dan schakelt Positief Wonen een installateur voor de meeste producten in voor nog een laatste check bij u thuis, waarmee u verzekerd bent van maatwerk en niet voor verrassingen komt te staan.

 

Stap 4: Vakkundige installatie

U kiest zelf een geschikte dag voor de installatie, waarbij Positief Wonen zorgt dat het duurzame product binnen een dag geïnstalleerd wordt.

 

Één aanspreekpunt, ook voor teruggave subsidies

Positief Wonen onderhoudt de contacten met alle installateurs. Hij maakt afspraken met de aannemer, de installateur en de glaszetter en zorgt dat de werkzaamheden goed en op tijd afgerond zijn.

Ook vraagt Positief Wonen de ISDE subsidies voor u aan!

Nazorg

Ook na afronding van de werkzaamheden blijft Positief Wonen, samen met Three Oaks betrokken. Wij informeren bij u of u tevreden bent met de genomen maatregelen en wij blijven ook na installatie uw centrale aanspreekpunt. Desgewenst verzorgt Positief Wonen ook het onderhoud of de service van de door u genomen maatregelen. 

 

Gegarandeerde energiebesparing

Kan Positief Wonen niet minimaal € 50,00 per maand besparen gedurende minimaal 6 maanden? Dan hoeft u ze ook niet te betalen voor hun advies. Maar een ding weten we al zeker, verduurzamen loont altijd! Of het nu voor uw portemonnee is of voor een betere wereld..

 

In de zoektocht naar duurzaamheid zien woningeigenaren vaak door de bomen het bos niet. Zonnepanelen, warmtepompen, vloerisolatie, of toch een combinatie? PositiefWonen geeft hier antwoord op via een online GreenScan, persoonlijk advies en vrijblijvende offertes van betrouwbare merken en installateurs.

Laat ons kantoor een Greenscan maken in een persoonlijk gesprek en Positief Wonen kan dan na een uitgebreide inventarisatie bij u thuis aan de slag om uw energielasten drastisch te verlagen. Als dat geen win/win situatie is..?